Şehit İhsan Ünlütürk Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz.Topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini kazandırmakta temel hedefimizdir.Cehaleti ortadan kaldırmada ve demokratik bir toplum yaratmada en büyük payın eğitim oldoğuna inanıyoruz.

Misyon: Çocuklarımızın ileri eğitim düzeylerine ulaşabilecek, yaşamdaki yenilik ve gelişimlere açık, ulusal ve evrensel değerleri koruyarak Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,kendine güvenli,özgür,hoşgörülü,katılımcı ve sorumluluk sahibi insanlar yetiştirmek temel ilkemizdir.

Saatler: 09.00-15.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02644320063

WEB - https://sehitihsanunluturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Boztepe Mahallesi,Boztepe Sokak No 353 Akyazı / SAKARYA

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - Boztepe Mahallesi,Boztepe Sokak No 353 Akyazı / SAKARYA

Ulaşım Okula ulaşım öğretmen servisiyle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 20 km, İl merkezine 55 km uzaklıktadır.